Selecteer een pagina

Heeft u schade aan uw dakbedekking? Het repareren van uw dakbedekking is een specialistische  klus. Het is verstandig om deze klus niet zelf uit te voeren maar om hiervoor een dakbedekking  expert in te schakelen.  

Waarom een specialist inschakelen voor uw dakbedekking?  

Klim nu niet zelf de ladder op om uw dakbedekking te repareren. Laat dit over aan een specialist. De  redenen waarom dit veel verstandiger is, zijn:  

• Een dakdekker beschikt over veel kennis en ervaring op het gebied van dakbedekking • U bent met een vakman verzekerd van kwaliteit. Een erkende dakdekker gebruikt uitsluitend  kwalitatieve materialen 

• Een dakdekker heeft ervaring met allerlei soorten dakbedekkingen.  

• U kunt ook terecht voor advies over uw dakbedekking. Zo ook bijvoorbeeld als het gaat om  of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen.

  

Waar moet u opletten bij het uitkiezen van een dakdekker?  

Er zijn veel dakdekkers te vinden op internet, maar niet elke dakdekker is kundig of betrouwbaar.  Daarom is het verstandig om niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook op de volgende aspecten te  letten: 

• Controleer of het bedrijf is ingeschreven bij het KvK, zo niet kies dan beter voor een  dakdekker die wel is ingeschreven 

• Kijk of het bedrijf een website heeft en bekijk eventuele reviews 

• Maak van te voren duidelijk prijsafspraken en zorg dat u deze op papier heeft staan. U kunt  kiezen voor een vaste prijs of voor een uurtarief. Meestal hanteert een dakbedekker een  uurtarief. Voor een klein klus kan hij goed inschatten hoeveel tijd hij kwijt is aan de klus.  Heeft u een grote klus, dan is het raadzaam om een vaste prijs af te spreken. Het voordeel  van een vaste prijs afspreken is dat u van tevoren precies weet wat u moet betalen. Mocht  de klus langer duren, dan wordt de prijs niet hoger.  

• Heeft de dakdekker een keurmerk? Zo, nee dat zegt niets over de kwaliteit. Maar als u kiest  voor een dakdekker met keurmerk, dan bent u ervan verzekerd dat u goede service krijgt.  

Schakel een betrouwbare en eerlijke dakdekker in voor uw dakbedekking

Een dakbedekking reparatie kunt u dus het beste overlaten aan een dakspecialist, zoals DakPro. De  dakdekkers van DakPro hebben veel ervaring en kunde op het gebied van dakbedekking. Of het nu  gaat om het repareren van uw dakbedekking of om het onderhouden, DakPro gaat graag het dak  voor u op.