Selecteer een pagina

Eén van de leukste soort cadeaus om te geven en krijgen is een interieur cadeau. Je bent immers iedere dag thuis, dus hebt er iedere dag weer plezier van! Maar wat zijn nou leuke interieur cadeaus? Wij hebben enkele tips voor je op een rij gezet!

Planten

De eerste interieur cadeautip is het geven van een plant. Het leuke aan planten is dat je ze ziet groeien, en dat ze lang mee gaan. Vind je het een beetje saai om een plant te geven? Ga dan voor een exoistische plant. Geef bijvoorbeeld een cactus of een bonsai boompje! Er bestaan van allerlei bijzondere planten die leuk zijn om te geven en te krijgen. 

Schilderijen

Veel mensen hebben kale muren in huis. De ideale oplossing om deze op te vullen is natuurlijk met behulp van een schilderij! Hierbij heb je verschillende mogelijkheden. Ga je bijvoorbeeld voor een kunstzinnig abstract schilderij? Een schilderij van dier? Of misschien een grote foto van de hele familie? 

Standbeeldjes

Ook standbeeldjes doen het altijd goed in een woonkamer. Koop bijvoorbeeld een borstbeeld van een griekse god of een boeddha beeld. 

Vazen en potjes

Vooral vrouwen zijn vaak dol op kleurrijke vazen en kleine potjes. Hier kun je bijvoorbeeld bloemen in doen, of gewoon helemaal niks! 

Een klok

Veel mensen hebben een saaie klok aan de muur hangen. Dit terwijl je er toch iedere dag een aantal keer naar kijkt! Daarom is het een leuk idee om een bijzondere klok te geven. Denk bijvoorbeeld aan een hele grote klok met Romeinse cijfers, of eentje die licht geeft!

Kaarsen en lantaarns

Nog iets waar veel vrouwen dol op zijn, zijn kaarsen en lantaarns. Geef bijvoorbeeld geurkaarsen cadeau, of sierkaarsen. Zo creëer je eenvoudig wat sfeer in huis!

Interieur cadeaus voor mannen

Veel mensen denken dat een interieur cadeau vooral voor vrouwen is. Dit is echter niet het geval! Er zijn namelijk ook diverse stoere interieur cadeaus voor mannen! Zo kun je op HUMK bijvoorbeeld terecht voor circuits aan de muur (voor de echte Formule 1 fans), Skyline’s van steden als Amsterdam en Breda, metalen kisten, wereld kaarten en nog veel meer!