Selecteer een pagina

Het nieuwe jaar is aangebroken, tijd om de kerstspullen weer netjes op te bergen en ruimte te maken voor iets nieuws! Zoals nieuwe woonaccessoires of een leuk bijzettafeltje. Zo vul je gelijk de lege ruimte op met wat nieuws. Bij Sissy-Boy ben je hiervoor aan het juiste adres! Wij hebben onze favoriete woondecoratie voor jou op een rijtje gezet.

Bijzettafels

Een bijzettafeltje is een leuke toevoeging aan jouw interieur en perfect om een leeg hoekje op te vullen! Sissy-Boy heeft verschillende koffie- en bijzettafels, zoals tafeltjes van aluminium, keramiek, glas en nog veel meer. De tafels zijn leuk op zichzelf, maar het is nog leuker om de tafels te decoreren met accessoires. Zoals kaarsjes, fotolijstjes of een vaasje. Style zelf een gezellig hoekje samen om met een nieuwe aanwinst het nieuwe jaar in te gaan!

Unieke dienbladen

Een speelse toevoeging aan jouw interieur is een dienblad. De dienbladen bij Sissy-Boy zijn beschikbaar in verschillende kleuren en te mixen en matchen. Het is leuk om op een tafel of dressoir kast een dienblad te zetten met kleine woonaccessoires. Zo krijgt jouw interieur een speelse touch waarbij jij je creativiteit kwijt kunt! Combineer de dienbladen met elkaar om zo de woondecoratie compleet te maken.

Diverse woondecoratie

Woondecoratie is een leuke toevoeging aan jouw interieur en je kan er alle kanten mee op! Zo kan je van een leeg plekje een gezellig hoekje maken of die ene kale muur een speelse touch geven. Versier een bijzettafel met een leuk object, vaasje of kandelaar en mix en match eindeloos met de verschillende kaarsen. Zo creëer jij meer sfeer in huis tijdens de donkere dagen. Hou je van kleur? Dan is het leuk om een vaas te vullen met vrolijke droogbloemen of een statement item toe te voegen aan jouw woonkamer, zoals een vloerkleed. Met woonaccessoires kan jij jouw creativiteit kwijt om van jouw huis een thuis te maken.