Selecteer een pagina

Door de corona maatregelen is het bestellen van eten eigenlijk de enige optie om te genieten van het eten van je favoriete restaurant. Het komt dan ook steeds vaker voor dat Nederlanders eten afhalen of thuis laten bezorgen. Maar wat zijn daar de voordelen van? Wij vertellen je er meer over! 

Gemak en tijdwinst

Eten bestellen is natuurlijk super makkelijk. Kijk bijvoorbeeld eens naar de gerechten van Feel Good Kitchen. Je hoeft zelf niet te koken en daarnaast wordt het eten vaak in wegwerpverpakkingen bij je geleverd. Hierdoor hoef je ook niet af te wassen en kun je lekker op de bank je favoriete serie afkijken. Dit is niet alleen erg makkelijk, maar het bestellen van eten zorgt er ook voor dat je minder tijd kwijt bent aan het eten. Je hoeft het nu alleen te bestellen en aan te nemen, de rest van de tijd kun je gewoon doen wat je verder nog wil doen. 

Lokale ondernemers steunen

Wanneer jij eten bestelt bij jouw favoriete restaurant, doe je die lokale ondernemer waarschijnlijk een groot plezier. Zeker in deze tijd waarbij een bezoek aan een restaurant niet mogelijk is, is het voor de restauranteigenaren fijn om te merken dat klanten hen niet vergeten zijn. 

Goedkoper

Doordat je thuis je eigen dranken kunt opdrinken tijdens het eten, bespaar je waarschijnlijk ook nog wat geld. Wanneer je uiteten gaat, drink je waarschijnlijk wel twee tot vier drankjes per persoon. Deze drankjes kun je nu waarschijnlijk gewoon uit de koelkast pakken, omdat je ze toch al in huis hebt. Met thuis eten bespaar je dus niet alleen tijd, maar ook geld. Dat is toch mooi meegenomen! 

Afhalen of laten bezorgen? 

Het is dus helemaal geen gek idee om eten van je favoriete restaurant te bestellen, maar dan zijn er vaak alsnog twee opties. Veel restaurants bieden naast het afhalen van maaltijden ook een optie om het eten thuis te laten bezorgen. Voor die laatst optie rekenen ze vaak wel bezorgkosten. Bepaal in dit geval zelf wat je belangrijker vindt; het besparen van tijd door de maaltijd thuis te laten bezorgen of het besparen van geld door de maaltijd bij het restaurant op te halen.