Selecteer een pagina

Hebt u een kortsluiting, stroomstoring of overbelasting van de meterkast? Dan is het belangrijk dat  het probleem snel wordt verholpen. Zo voorkomt u vervelende gevolgen, in het ergste geval kan het  namelijk een brand in uw huis veroorzaken. In sommige gevallen kunt u het zelf oplossen, maar vaak  heeft u een elektricien nodig. 

 

Waarom hebt u een elektricien nodig?  

U kunt een elektricien op het moment dat u een spoedklus hebt, bijvoorbeeld in het geval van  stroomuitval of een kortsluiting. Daarnaast kunt u een elektricien inschakelen voor andere elektra  werkzaamheden, denk bijvoorbeeld aan het volgende:  

1. Het aanleggen van elektriciteit.  

U kunt in principe voor al uw elektra klussen terecht bij een elektricien, zo ook voor het aanleggen  van elektriciteit. Hiervoor heeft u echt een elektricien nodig, want hij gaat namelijk aan de slag met  technische schema’s die de locaties van stopcontacten, schakelingen, laadcentra en andere elektra  

apparatuur weergeven. Vervolgens gaat hij aan de slag met het bepalen waar alle draden en  componenten naartoe gaan. Hij zal de draden installeren en verbinden met de stroomonderbrekers,  transformatoren en andere systemen en componenten.  

2. Het aanleggen van stopcontacten 

Ook kunt u een elektricien nodig hebben voor het aanleggen van nieuwe stopcontact of een extra  stopcontact aftakken. Het vervangen of verplaatsen van een stopcontact is op zich niet moeilijk,  maar het ligt eraan of de bedrading al getrokken is. Is dit niet het geval, dan hebt u een elektricien  nodig.  

3. Het onderhouden van uw meterkast of groepenkast 

Een elektricien kunt u ook nodig hebben voor het onderhouden van uw meter- of groepenkast. Voor  goed werkende elektra in huis is een goede elektrische installatie van de groepenkast namelijk  onmisbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goede verdeling van de groepen. Voor de veiligheid is  het onderhouden van de meterkast of groepenkast belangrijk.  

Hebt u een elektricien nodig?  

Bent u op zoek naar een elektricien? Dan zit u goed bij Volton, uw elektricien aan huis! 

De elektriciens kunnen uiteenlopende werkzaamheden voor u uitvoeren. Doordat alle elektriciens  veel ervaring en kunde hebben, kunnen ze elke opdracht snel en nauwkeurig voor u uitvoeren. Of het 

nu gaat om een nieuw stopcontact in de muur, een nieuwe groep in de meterkast of een nieuwe  lichtaansluiting, u hoeft bij Volton nooit lang te wachten.