Selecteer een pagina

Als u uw woning wilt verkopen, is het van belang om meubels bij elkaar te vinden die goed bij elkaar passen. Door de meubels bij elkaar te stylen kunt u uw woning zo aantrekkelijk mogelijk presenteren. Het doel van het stylen is om de woning sneller te verkopen en een goede verkoopprijs te realiseren. In de tijd van de huidige woningprijzen is het van belang om uw woning zo goed mogelijk te onderscheiden ten opzichte van andere woningen. Op welke manier onderscheidt u uw woning ten opzichte van andere woningen?

Verkoopstyling

Er zijn meerdere manieren om uw woning te onderscheiden ten opzichte van andere woningen. Eén van de belangrijkste manieren is door uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te stylen. Er zijn een aantal redenen voor verkoopstyling:

  • Modelwoningen voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders
  • Meubelverhuur voor stylistes
  • Particulieren die hun huis willen verkopen

Voordelen van verkoopstyling

Er zijn diverse voordelen te noemen voor het stylen van uw woning voor een verkoop. De voordelen maken het waard om een investering te doen in de meubels voor een betere woningpresentatie. Er is onderzoek uitgevoerd en hieruit blijkt dat gestileerde woningen sneller worden verkocht en de verkoopprijs 15% hoger ligt dan bij niet-gestileerde woningen. Een meubelverhuurbedrijf is hierin gespecialiseerd als het gaat om het inrichting en stylen van woningen voor een versnelde verkoop. Het meubelverhuurbedrijf heeft een breed assortiment meubels en het is mogelijk om elke woning op korte termijn volledig verkoop klaar op te leveren. 

Woning stylen

Als u een compleet aanbod heeft op het gebied van meubels, interieur, decoraties, linnengoed, etc. is een woning verkopen makkelijker dan als u een woning wilt verkopen die niet gemeubileerd is. Het is van belang dat de meubels bij de woning passen en dat u niet alleen maar meubels in de woning plaatst om zo lege ruimtes te vullen. 

Een woning sneller verkopen

U wilt uw woning sneller verkopen? Om dit te realiseren kunt u kiezen voor verkoopstyling door huisvesting expats. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van verkoop van diverse woningen. Door middel van verkoopstyling heeft het bedrijf het voor elkaar gekregen om woningen te verkopen die al een langere tijd in de verkoop stonden. De interieur stylisten kijken altijd goed naar de huidige inrichting en houden rekening met de ruimtes die in de woning beschikbaar zijn. 

Het complete aanzicht van een woning kan direct veranderd worden door kleine aanpassingen te doen in de interieurinrichting. Als u nieuwe meubels in uw woonkamer plaatst zorgt u ervoor dat uw huis op een andere manier wordt gepresenteerd. 
Heeft u vragen over verkoopstyling van een woning? Dan kunt u altijd contact opnemen met een meubelverhuurbedrijf.