Selecteer een pagina

Wanneer je een lichtkoepel hebt of erover nadenkt om een lichtkoepel aan te schaffen is het een must om hiervoor ook een Zonnedoek bij Daglichtdirect aan te schaffen. Een zonnedoek wordt over de lichtkoepel heen geplaatst en houd overmatig zonlicht en de warmte hiervan buiten terwijl je wel het extra licht behoud dat een lichtkoepel biedt. De zonnedoeken komen in verschillende maten waardoor er altijd eentje bij zit die past bij jouw lichtkoepel.

Het nut van een lichtkoepel

Wanneer je besluit een lichtkoepel aan te schaffen kun je daarnaast het beste ook gelijk afstandhouders uit het Afstandhouders assortiment bestellen. In de meeste gevallen zul je deze namelijk ook nodig hebben voor een goede bevestiging.

Wanneer je een donkere ruimte hebt met een plat dak dan kun je een lichtkoepel in het dak plaatsen. Een lichtkoepel is eigenlijk gewoon een extra raam dat op het dak wordt geplaatst om zo meer licht binnen te laten. Een lichtkoepel wordt dus op een plat dak geplaatst en wordt daarom voornamelijk gebruikt voor schuren of een aanbouw.

Lichtkoepels worden daarnaast ook wel eens gebruikt om meer licht binnen te laten in bedrijfspanden. Een lichtkoepel kan er echter ook voor zorgen dat er te veel licht binnenkomt en in zo’n geval biedt het een uitkomst om een Zonnedoek bij Daglichtdirect aan te schaffen met bijpassende afstandhouders uit het Afstandhouders assortiment.

Het plaatsen van een zonnedoek

Een Zonnedoek bij Daglichtdirect aanschaffen is zo gebeurd en wordt vervolgens aan huis geleverd. Als je eenmaal een zonnedoek in huis hebt dan hoeft deze alleen nog even bevestigd te worden aan de lichtkoepel, dit is heel gemakkelijk en kun je dus zelf doen. Vervolgens hoef je je niet meer druk te maken om het zonnedoek aangezien ze tegen alle weersomstandigheden bestand zijn.

Mocht je het zonnedoek toch weer willen verwijderen dan is dit ook geen probleem, dit gaat namelijk net zo makkelijk als de bevestiging hiervan. Afstandhouders assortiment wordt voornamelijk gebruikt voor het plaatsen van golfplaten en om overmatige doorbuiging van lichtplaten te voorkomen.