Selecteer een pagina

Iedereen herkent het wel: in het begin ben je weg van de inrichting van je huis, maar na een tijdje wordt het saai en raak je erop uitgekeken omdat je verandering wil of omdat de woontrends veranderd zijn. Aan het herinrichten van je interieur kan echter een behoorlijk prijskaartje hangen en daarom doen velen van ons het niet te vaak. Toch zijn er manieren om je interieur op te fleuren zonder de volle mep te hoeven betalen. Die lees je in deze blog!

Nieuwe look met interieurfolie

Interieurfolie is speciaal, hoogwaardig folie wat je op je meubels, wanden en vloeren kan gebruiken om ze een nieuwe, frisse uitstraling te geven. Niet alleen is dit een hele goedkope manier van je bestaande meubels van een trendy printje te voorzien, interieurfolie is ook supermakkelijk te bevestigen. Knip simpelweg de gewenste hoeveelheid van de rol en breng het aan op het gewenste oppervlak.

Tweedehands pareltjes

Bij de kringloopwinkel zijn vaak superleuke items voor een zacht prijsje te scoren. Als je goed zoekt, vindt je dat ene one of a kind meubelstuk waar je al je hele leven van droomde! Het aanbod en de prijzen kunnen heel erg verschillen per winkel, dus geef de moed niet op nadat je bij 1 of 2 winkels bent geweest. Echte pareltjes vereisen namelijk wat zoekwerk, maar dat is het uiteindelijk allemaal waard! 

Van ruilen komt… een nieuwe inrichting!

Als je al helemaal geen geld uit wil geven aan je nieuwe inrichting, organiseer dan een ruilavond met vrienden of familie. Zij nemen mee waar zij op uitgekeken zijn en jij doet dat ook. Wellicht zit er iets tussen wat jullie kunnen ruilen en anders hebben jullie het alsnog geprobeerd en gaan jullie er toch een gezellige avond van maken! Maar vaak geldt: one man’s trash is another man’s treasure.