Selecteer een pagina

U gaat binnenkort verhuizen? Het huis van uw dromen gevonden? Dat is natuurlijk fantastisch. Van een huis uw nieuwe thuis maken is leuk en mooi om te doen. Het is ook fijn als u een geschikte woning gevonden hebt. Dan nu alleen het verhuizen nog, wat komt daar onder andere bij kijken?

De verhuizing

Alles zit in de dozen en dan breekt de grote dag aan. U heeft misschien de hulptroepen al ingeschakeld. Aan het begin van de dag komt uw hulp bij uw oude huis en de dag start met een bakje koffie. Vervolgens moet alles in de auto of in bussen geladen worden. Huurt u een verhuisauto? Dat is zeker mogelijk. Bedenk echter dat het u heel veel tijd en stress scheelt als u de verhuizing helemaal laat verzorgen door verhuisbedrijf in Breda. Specialisten staan dan de hele dag voor u klaar en u weet zeker dat uw kostbare inboedel veilig en zonder brokken aankomt in de nieuwe woning.

Opleveren van het oude huis

Mensen die een ander huis hebben gekocht, zijn geneigd vooral aan het nieuwe huis te denken. Daar gaat alle aandacht naartoe en dat is logisch. Toch moet er ook nog iets met het oude huis gebeuren. Dat dient u namelijk in goede staat op te leveren aan de nieuwe bewoners. Dit heeft nog aardig wat voeten in de aarde. Let goed op de regels en weet u even niet precies wat er allemaal moet gebeuren, dan kunt u natuurlijk altijd advies inwinnen bij een expert.

Inboedel inpakken

Alle spullen moeten mee. Van de meubels tot de boeken. En van de wasmachine tot aan de fotolijstjes. Wat een werk om alles van het ene naar het andere huis te brengen. Gelukkig staat het beste verhuisbedrijf van Breda u met raad en daad terzijde. Zorg allereerst voor goede verhuisdozen. Dat scheelt echt heel veel. Kijk hoeveel dozen u ongeveer nodig hebt per ruimte en pak dan eerst de ruimte in die u weinig gebruikt. Wellicht begint u op de zolder. Noteer ook duidelijk op de verhuisdozen wat erin zit. Daar bent u straks in het nieuwe huis alleen maar blij mee.