Selecteer een pagina

Door het coronavirus zit iedereen veel meer thuis dan voorheen. Gelukkig zijn er nog genoeg leuke dingen die je vanuit huis kunt doen. Om je thuis niet te gaan vervelen en om er het beste van te maken, hebben wij wat leuke tips op een rijtje gezet, met dingen die jij kunt doen wanneer je thuis zit.   

Laat het restaurant naar jou toekomen

Is uit eten gaan iets wat jij heel erg mist? Dan is het zeker aan te raden om thuis een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Dit kan door naar kookprogramma’s te kijken en zelf de handen uit de mouwen te steken of door lekker iets te eten te bestellen. WOODSTONE Pizza and Wine is een Italiaans restaurant dat zijn gasten nu ook thuis verwend door eten te bezorgen. Zo kun je ook thuis heerlijk genieten van lekker eten.

In contact blijven met vrienden en familie

Fysiek afspreken is nu even geen goed idee, maar het is natuurlijk wel heel gezellig om elkaar af en toe nog te blijven zien. Plan wat tijd in voor je vrienden of familie en klets gezellig bij via Skype, Facetime of Google Hangout. Je kunt dit ook in groepjes doen, hartstikke gezellig! 

Tuinieren

Het mooie weer komt er weer aan! De perfecte tijd dus om je balkon of tuin lenteklaar te maken. Schrobben, onkruid wieden, harken en nieuwe plantjes planten hoort daar allemaal bij. Maak jouw tuin dus gezellig, daar zal je veel plezier van gaan hebben wanneer het echte mooie weer door gaat breken. 

Je werkplek opruimen

Misschien ben je inmiddels wel gewend om vanuit huis te werken en is jouw werkplek hierdoor een beetje saai geworden. Door alles eens een keer goed op te ruimen en schoon te maken heb jij weer een fijne nette werkplek waar je energie van krijgt. Zet wat kaarsen neer en doe de ramen elke dag even open, gegarandeerd dat jij hierdoor weer wat nieuwe energie krijgt. 

Blijf bewegen

Blijven bewegen is altijd heel erg belangrijk. Dit kan zowel buiten als binnen. Je kunt bijvoorbeeld gaan wandelen op rustige plekken waar je normaal nooit zou komen. Ook kun je in de tuin een sit-up challenge, een ander groepsles doen of gaan stretchen, alles dus om energie te krijgen en jouw lichaam gezond te houden.