Selecteer een pagina

Heb je zwembad lamellen laten aanleggen voor het afdekken van je zwembad? Dat is dan destijds een zeker verstandige keuze geweest zodat het zwembad beschermd kan worden tegen invloeden van buitenaf. Tevens maakt dit het onderhoud van het zwembad gemakkelijker en zal hierdoor een mogelijke renovatie of reparatie uitstellen. Het kan echter wel voorkomen dat de lamellen na verloop van tijd vervangen moeten worden. 

Lamellen van je zwembad vervangen 

De lamellen van je zwembad bestaan uit lamellen van PVC en polycarbonaat die in elkaar zijn gehaakt. Op deze manier vormen de lamellen een groot en sterk geheel. Deze zwembad lamellen worden vrijwel altijd op maat gemaakt. Mocht je dus in de toekomst je zwembad lamellen laten vervangen dan is het wel verstandig om terug te gaan naar dezelfde specialist voor het vervangen van de lamellen. Deze heeft misschien ergens nog data van de eerste plaatsing. Mocht dit niet kunnen dan kun je ook altijd nog kiezen voor een andere specialist. Deze zal vervolgens met een offerte op maat komen voor het plaatsen van de zwembad lamellen. 

Zwembad beschermen met zwembad lamellen

Velen die een zwembad hebben kiezen ervoor het zwembad te beschermen met de zwembad lamellen. Daarmee bescherm je niet alleen het zwembad maar ook degene die bij je thuiswonen. Denk hierbij aan je huisdieren of kleine kinderen die in de tuin bezig zijn. Het is bovendien ook heel gemakkelijk te openen en te sluiten met een knop. 

Expert inschakelen voor het vervangen van de lamellen?

Zijn je huidige zwembad lamellen niet meer goed werkend? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk een expert in te schakelen om deze te laten vervangen. Het bespaart jezelf namelijk behoorlijk wat onderhoud werkzaamheden en daarnaast is het ook nog eens veiliger om voor je direct omgeving.