Selecteer een pagina

Je ontdekt soms dingen waarvan je denkt: ‘Hoezo weet ik dit nu pas?’ Er zijn heel wat kleine trucjes, foefjes en producten die jou leven een stuk makkelijker kunnen maken. Zoals de ‘Niet Storen’ functie op je iPhone, manieren om te controleren of je ei al lang genoeg gekookt is of een handig product als een dementieklok. In dit artikel vind je nog meer dingen die jouw leven een stukje makkelijker maken, lees dus verder als je benieuwd bent. 

Tandsteen en tandplak verwijderaar

Het is belangrijk om je gebit goed te verzorgen. Met een elektrische tandsteenverwijderaar is het verwijderen van tandsteen heel eenvoudig! Heb je last van tandsteen, ondanks dat je je tanden goed poetst elke dag? Hier kan je vanaf komen. Ervaar een tandarts-schoon gevoel door het verwijderen van tandsteen met de tandsteen en tandplak verwijderaar van Jansen Enterprises. Deze verwijdert beter dan normale flossers en daarnaast zorgt het ervoor dat je gezonder tandvlees hebt. Ook bespaar je geld, aangezien je minder tandartsbezoeken nodig hebt!

De ei-trucjes

Misschien weten veel mensen dit al, maar er zijn twee hele handige ei-trucjes. Eentje is om te kijken of een ei gekookt of rauw is. Je legt het ei dan op het aanrecht en probeert hem te spinnen zodat hij rondjes gaat draaien. Draait hij snel rond, dan is hij gekookt. Draait hij langzaam rond, dan is hij rauw. Ook is er een trucje waarmee je kunt kijken of een ei nog goed is en niet bedorven: leg het ei in een glas water. Wanneer het ei gaat drijven is hij niet meer goed. 

Wijn snel koud krijgen

Witte wijnen en rosé smaken het lekkerste als ze heel koud zijn. Ben je nu vergeten de wijnen van tevoren te koelen en wil je ze snel koud krijgen? Dan is hier de tip voor jou! Rol de wijnfles in natgemaakte tissues en leg hem in de vriezer. Wacht een half uurtje en de wijn is goed koud. Dit gaat vele malen sneller dan wanneer je de wijn in de vriezer doet zonder de natte tissues. 

Een handige reistip

Met de vakantie in zicht hebben we ook een handige reistip voor je! Je kunt namelijk je Chromecast meenemen op vakantie. De meeste ‘moderne’ televisies hebben een USB-ingang en op de meeste plekken heb je WiFi. Zo kan je op een makkelijke manier op een groot scherm je favoriete series en films kijken. Het kan zeker niet overal, vaak zijn in grote hotelketens de televisies sowieso beveiligd voor dit soort dingen, maar het apparaatje weegt zo weinig dat je hem vaak gewoon kan meenemen en hem in bijna alle gevallen kan gebruiken. Neem ook goede sokken mee, van sokkenplaats.nl.