Selecteer een pagina

Heerlijk in je eigen tuin of binnen ontspannen van je eigen jacuzzi. Dat wil toch iedereen! Een jacuzzi is een grote investering en om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten zal u de jacuzzi regelmatig moeten reinigen en goed onderhouden. Doet u dit dan profiteert u optimaal van de levensduur van de jacuzzi. Wilt u weten hoe het onderhouden in z’n werk gaat? Lees dan verder. 

Onderhoud

Het onderhouden van een jacuzzi is nooit een leuke klus, maar het is wel nodig. Je hebt wekelijks en maandelijks onderhoud. Hierbij ligt het ook aan het seizoen wanneer u de jacuzzi gebruikt. in de herfst en winter vervuild het water eerder dan ‘s zomers. Neem bijvoorbeeld de filters die moeten op tijd worden schoongemaakt zodat deze zo functioneel mogelijk blijft. Wanneer u het filter tijdig schoonmaakt zal het water schoon en helder blijven. Er zijn enkele producten zoals: Aquafinesse en Easywater. Deze dragen bij aan de waterkwaliteit. Eens in de 3 maanden uw jacuzzi reinigen is ook geen overbodige luxe wanneer optimaal gebruik wil maken van schoon water en op den duur de levensduur van de jacuzzi. daarnaast is eerst douche of afspoelen ook is wat wij aanraden, zo blijft douchegel, bodylotion, make-up en zeepresten allemaal buiten de jacuzzi en zo blijft het water langer schoon. 

Bij wie kan je terecht voor onderhoudsmiddelen?

Om je jacuzzi op de juiste manier te onderhouden en reinigen, heb je speciale onderhoudsmiddelen nodig. Ook wanneer je filter toe is aan vervanging is het handig om te weten welke bedrijven hierin gespecialiseerd zijn. Een van die bedrijven is Spa Care brabant. Bij Spare Care brabant kunt u terecht voor schoonmaakmiddelen en nieuwe onderdelen, maar ook voor de verhuizing of reparatie van uw spa. Kortom voor alles wat met uw jacuzzi of andere spa’s voor in uw tuin of huis kunt u bij Spare Care Brabant terecht.