Selecteer een pagina

Je bent op zoek naar een nieuwe boot en komt de perfecte boot tegen alleen het interieur staat je niet aan. Geen probleem je kunt gemakkelijk je boot opknappen met een paar enkele tips. Daarom helpen wij je hierbij en geven wij je in dit artikel enkele tips om ervoor te zorgen dat je het interieur van je boot kan restaureren naar wat bij jou past. 

Wat voor sfeer wil je in het interieur? 

De grootste factor bij het interieur van je boot is de sfeer. Het interieur zorgt namelijk voor de hele sfeer binnen in de boot. Als je bijvoorbeeld voor een klassiek interieur gaat zal dat namelijk heel anders overkomen als een modern interieur. Er bestaan dus een hoop keuzes, je kunt ook heel je interieur vernieuwen, maar ook het alleen opfrissen. Let wel op dat je vaak sommige keuzes niet kunt maken bij een laag budget en als je een tweedehands boot hebt is de staat ook een factor. 

Wrapfolie geeft je interieur een nieuwe look

Een gemakkelijke manier om je interieur een nieuwe look te geven is: wrapfolie. Met deze wrap folie kan je bijvoorbeeld kastjes een nieuwe look geven en het wat nieuwere uitstraling geven. Deze wrapfolie is een soort stickerfolie alleen dan speciaal gemaakt voor het plakken op interieur, hierdoor zal je ook geen last hebben van luchtbellen en etc. 

Je boot interieur laten stofferen

Een volledig ander manier om je interieur te vernieuwen is om ervoor te kiezen om je boot te laten stofferen. Het geeft je namelijk de mogelijkheid om het interieur volledig om te gooien en daarbij ook nog is redelijk te besparen op geld. Verschillende stoffeerders bieden een hoop mogelijkheden om je hierbij te helpen. Niet alleen de meubels binnen de boot, maar ook buiten de boot kunnen gestoffeerd worden. Niet alle meubelstoffeerders zijn geschikt voor de klus om een boot te stofferen, dit komt namelijk door verschillende aspecten. Denk bijvoorbeeld aan weersomstandigheden en afwijkende maten. Daarom zal de stoffeerder een duidelijke vraag stellen naar wat precies gestoffeerd moet worden. In de kajuit zal dit geen probleem zijn omdat daar de weersomstandigheden geen problemen oplevert, maar buiten de kajuit is het wel handig om een duidelijk overzicht te hebben. Wil je nu gelijk een boot kopen zonder zorgen te maken over het interieur koop dan een motorboot bij Zijlmans Jachtbouw.