Selecteer een pagina

Bij het verzorgen van jouw interieur is het ook van belang de focus te leggen op de raambekleding. De juiste raambekleding draagt bij aan een fijne sfeer in een ruimte. Om de juiste raambekleding te vinden moet er gedacht worden aan de soort bekleding en de mate van lichtregulering die je wenst. Maar zo zijn er nog tal van andere zaken om aan te denken om de juiste type raambekleding uit te kiezen, met als gevolg de gewenste ambiance.

De meest perfecte raambekleding wordt op maat gemaakt. Dit betekent dat je het zagen en op maat knippen van raambekleding met een universele maat kan voorkomen. Raambekleding dat op maat gemaakt is oogt ook altijd anders. Het oogt luxer. Ook kun je voorkomen dat de koorden van bepaalde raambekleding op de juiste wijze blijft werken. Ga je bijvoorbeeld jaloezieën zagen, gebeurt het vaak dat dit ten koste gaat van de koorde. Deze zullen niet meer goed uitgelijnd zijn.

Je denkt hier misschien niet aan, maar bij het uitkiezen van raambekleding met een universele maat verklein je de hoeveelheid aan keus die je hebt. Je kiest namelijk uit wat een ander beschikbaar heeft gesteld en kan daarbij niet meer jouw eigen toevoeging aan geven. Wil je dat de koorden links staan dan moet je van geluk spreken als dat zo is. Staan ze rechts dan moet je hier genoegen mee nemen. Ook zal je bij bepaalde soorten raambekleding niet eens kunnen zagen of knippen. Denk bijvoorbeeld aan luxaflex dat te lang is voor jouw raam. Dit kan je niet mooi op maat brengen door simpelweg een schaar te gebruiken. Ook is het belangrijk dat je denkt aan de type raam die je wilt bekleden. Niet elk type raambekleding past even mooi bij elk raam. 

Raambekleding op maat ook voor kantoor

Zoek je raambekleding voor jouw kantoor dan heb je graag dat alles er sfeervol en professioneel uitziet. Het zelf op maat knippen of zagen van universeel raambekleding voldoet dan niet aan een professioneel standaard. Het kiezen voor raambekleding op maat is dan een veel betere keus. MN Projecten kan je helpen met het kiezen van raambekleding dat speciaal voor jouw kantoor gemaakt is. Van productsoort tot kleur, je zal veel mogelijkheden hebben. Het op maat maken van raambekleding kan letterlijk met elk type raambekleding. Of je kiest voor plissés, rolgordijnen, jaloezieën of lamellen. Je kunt altijd genieten van de door jou uitgekozen bekleding, maar dan speciaal voor jou gemaakt.

Natuurlijk heeft een ieder zijn of haar eigen stijl. Bij het laten maken van raambekleding op maat kun je hiermee spelen. Je kunt een eigen stijl kiezen en zo ook ervoor zorgen dat de rest van jouw interieur hier goed op aansluit. Maak je interieur compleet door te kiezen voor raambekleding op maat.Wil je ook meer informatie over het laten maken van raambekleding op maat of wil je een afspraak maken voor het inmeten van jouw ramen, bekijk dan de mogelijkheden bij MN Projecten.