Selecteer een pagina

Iedereen in huis kan wel een een trapje gebruiken bij het schoonmaken van bijvoorbeeld een kast, een schilderij of spiegel op hoogte en misschien kan je niet bij alle opbergplekken. Dat is normaal en daarom is het fijn dat je een trap hebt, die dat probleem wegneemt. Wil je meer weten over de verschillende a-vorm trappen? Gevelrenovatie-projecten.nl vertelt je meer over.

Welke trappen zijn er? 

Er zijn verschillende maten trappen die je nodig hebt voor verschillende klussen. Zo heb je soms een trap met 2 treden nodig om overal bij te kunnen, maar ben jezelf niet zo lang of wil je graag een trap aanschaffen die zowel voor binnen als voor buiten gebruikt kan worden dan is een trap met twee treden niet handig. Maar uiteraard zijn veel meer trappen waaruit gekozen kan worden. Zo lopen de trappen op van 2 treden op tot maximaal 14 treden. De trap van 14 treden is net als bijna alle trappen voorzien van een veiligheidsbeugel en bereikt een stahoogte van 3,19 meter en een werkhoogte van 5,04 meter. 

Welke trap past bij jou?

Dat ligt aan de klussen. Wil je een trap voor binnen dan kun je kiezen voor een trap met twee treden zonder leuning of de andere trappen tot maximaal twee meter. Een hogere trap heb je binnenshuis niet nodig. Wil je de a-vorm trap voor buiten gebruiken voor bijvoorbeeld de dakgoot schoon te maken. Dan zit je goed met trappen tussen de 3 en 5 meter hoog, maar dat is erg afhankelijk van de hoogte van het dak of de andere werkzaamheden waarvoor de trap gebruikt gaat worden.

Waar kan ik zo’n trap kopen?

Natuurlijk zijn er meerdere organisaties die klusjes trappen aanbieden. Om even een bedrijf te noemen die alleen hoge kwaliteit trappen en ladders verkopen die volkomen veilig zijn is: Rolsteiger.net. Wil je een bordes trap kopen bij Rolsteiger.net? Klik dan op de link en hopelijk vind je de juiste trap. Bereikt een van deze net al genoemde trappen niet de hoogte die je zoekt. Er kan ook een rolsteiger gekocht of gehuurd worden. De rolsteigers zijn verkrijgbaar met een hoogte van 2 meter tot wel 12 meter.